Bedava İnternet

Turkcell – Vodafone – Türk Telekom Ramazan Sahur Hediye İnternet 2024

Turkcell – Vodafone – Türk Telekom Ramazan Sahur Hediye İnternet 2024

TURKCELL – VODAFONE – TÜRK TELEKOM Operatörlerinin tamamında geçerli olan Ramazan ayında operatörlerin tamamına ait 2020 yılı içerisinde geçerli ve güncel ücretsiz internet kampanya bilgilerini sizler için derledik. Sırasıyla tüm operatörlerin bedava ramazan ayı kampanya bilgilerini bu yazımızda inceleyebilirsiniz.

TURKCELL RAMAZAN HEDİYE İNTERNET

Turkcell faturalı ve faturasız hat sahiplerine 10 GB hediye internet kampanyası sunmaktadır. Sim kart değişikliği gerçekleştiren Turkcell aboneleri, hediye sim kartta yer alan şifre ile tam 10 GB hediye internet sağlayabilmektedirler. Bahse konu hediye internet kampanyasına katılım oldukça kolaydır ve bir kısa mesajla yapılabilmektedir. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler “ENHIZLI” yazıp boşluk bırakıp hediye sim kartta bulunan şifreyi yazarak 2222’ye SMS yollayabilirler. İlgili şifre ile lansman tarihinden itibaren geçerli olmak kaydı ile 10 GB hediye internet ilgili hatta yüklenmektedir. Turkcell hediye internetin kullanım süresi 6 ay olarak belirlenmiştir. Turkcell 10 GB hediye kazanabileceğiniz promosyon kodunun yazılı bulunduğu hediye sim kartlar, Turkcell aktivitelerinde özel olarak dağıtılacaktır. Turkcell 10 GB hediye internet kampanyası diğer özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Bahse konu Turkcell hediye internet kampanyası 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam etmektedir.
  • Kampanyadan kazanılan 10 GB internet yurt içi kullanımlar için geçerlidir.
  • Turkcell 10 GB hediye internet kampanyasına katılım ücretsizdir.
  • Turkcell ücretsiz internet kampanyasından Turkcell faturalı ve Turkcell faturasız hat sahipleri faydalanabilmektedir.
  • Bahse konu hediye internet kampanyasından yararlanabilmek için sim kartı 4,5G uyumlu ve ilgili abonenin SES hattı sahibi olması gerekmektedir.
  • Turkcell 10 GB ücretsiz internet paketi internet erişim noktası kullanılarak sağlanan bağlantılarda geçerlidir.

Turkcell hediye internet kapsamında Turkcell ücretsiz 2 GB hediye internet kampanyası da bulunmaktadır. Turkcell 2 GB hediye internet kampanyasından faydalanabilmek için Bip’te yer alan “Enflasyon ile Mücadele Kanalı” içerisinde bulunan hediye 2 GB internet kampanyasına katılmanız ardından da 45 TL ve üzeri bir meblağda bir paket yüklemeniz gerekmektedir. İlgili koşulları yerine getirdiğinizde 30 gün boyunca kullanabileceğiniz ücretsiz 2 GB internet hattınıza tanımlanacaktır. Turkcell 2 GB hediye internet kampanyasına katıldığınızda, kampanya süreci boyunca her 45 TL ve üzeri paket yüklemenizde 2 GB hediye internet hattınıza yüklenecek ve size bilgilendirme mesajı gönderilecektir. Söz konusu hediye internet kampanyasının diğer özellikleri şu şekilde listelenebilir:

  • Turkcell 2 GB hediye internet kampanyası 18 Temmuz 2020 tarihine kadar devam edecektir.
  • Turkcell faturalı ve Turkcell faturasız hat sahipleri kampanyadan yararlanabilmektedirler.
  • Hediye 2 GB internet yurt içi kullanım için geçerlidir.
  • TL yüklemeleri kampanya kapsamında değildir. Hediye 2 GB kazanmak için paket yüklemek gerekmektedir.

VODAFONE RAMAZAN HEDİYE İNTERNET

Vodafone hoş gedin kampanyası kapsamında, Vodafone’a yeni gelmiş faturalı hat sahiplerine her ay 1 GB olmak üzere toplamda 12 GB hediye internet veriyor. Yeni Vodafone’a gelmiş olan faturalı hat sahipleri kampanya kaydı yaparak ücretsiz internet fırsatından faydalanabilirler. Vodafone aylık 1 GB hediye kampanyası kapsamında ücretsiz internetten faydalanmak için kısa mesaj yolu ile ya da Vodafone Yanımda uygulamasından başvuru yapılabilmektedir. SMS ile kampanya kaydı yapmak için “HOSGELDIN1GB” yazarak 7000’e kısa mesaj yollamak gerekmektedir. Vodafone Yanımda uygulaması ile kampanyaya katılmak için ise uygulamada bulunan “Ek Paket Al” sekmesinde yer alan “İnternet” başlığı altında “Aylık Hoş Geldin 1 GB” sekmesinden kampanyaya katılım gerçekleştirilmektedir. Vodafone aylık 1 GB hediye internet kampanyası özellikleri şu şekilde listelenebilir:

  • Vodafone faturalı hatta yeni gelen müşterilere sağlanan bu ücretsiz hediye internet fırsatından faydalanabilmek için müşterinin: Uyumlu 1GB, Uyumlu 2GB, Uyumlu 4GB, Uyumlu 6GB, Redli15, Redli15 Plus, Redli 20 Plus, Saçma Güzel10, Benim Passim, Dijital Passim7, Saçma Güzel Online Medium, Saçma Güzel Online Large, Saçma Güzel4, Saçma Güzel8, Redli12, , Saçma Güzel16, Saçma Güzel Online L, Saçma Güzel Online M, Redli 8, tarifelerinden herhangi birine aboneliğinin bulunması gerekmektedir.
  • Vodafone hediye internet aylık 1 GB olmak üzere 12 ay boyunca verilmektedir.
  • Hediye internet yalnızca yurt içi kullanımlar için geçerlidir.
  • Vodafone hoş geldin hediye internet paketi kapsamında 12 ay boyunca aylık 1 GB internet otomatik olarak yenilenmektedir.
  • Vodafone aylık 1 GB hediye internet kampanyası kapsamında hattınıza tanımlanan 1 GB internet tükendiğinde yaptığınız kullanımlar tarifeniz üzerinden ücretlendirilmektedir.
  • Hediye internet paketinin süresi dolduğunda bakiyenizde kalan hediye internet kullanımlarınız iptal edilmektedir.

TÜRK TELEKOM RAMAZAN HEDİYE İNTERNET

Türk Telekom hediye internet kampanyalarından biri de “Türk Telekom Hediye Sosyal Medya kampanyası” şeklindedir. Türk Telekom ücretsiz internet kampanyası kapsamında aylık 2 GB internet hediye etmektedir. Şirketin bahse konu kampanyası kadın müşteriler için geçerlidir. Türk Telekom hediye sosyal medya kampanyası kapsamında aylık en az 25 TL yükleyen kadın müşteriler 1 GB Whatsapp, 1 GB Facebook ve Twitter için olmak üzere toplamda 2 GB hediye internet kazanmaktadırlar. Türk Telekom 2 GB hediye internet fırsatından yararlanmak için “SOSYAL PAKET” yazıp 5555’e kısa mesaj yollamak yeterlidir. Kayıt olduktan sonra aylık her 25 TL ve üzeri miktar yüklemenizde 2 GB internet hediyeniz hattınıza yüklenecektir. Türk Telekom hediye sosyal medya kampanyası özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • İlgili Türk Telekom ücretsiz internet kampanyasına katılım ücretsizdir.
  • Türk Telekom hediye internet kampanyasından Selfy üyeliği bulunmayan ve Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosacell, Standart, Kontrolü SEÇ tarifeleri ve Mobildata Jet tarifeleri dışında kalan tüm ön ödemeli bireysel tarifelerde bulunan kadın aboneler faydalanabilmektedir.
  • Bahse konu aylık 2 GB sosyal medya hediye internet imkanı 12 ay sonra sona erecektir.
  • Türk Telekom hediye sosyal medya paketinden istediğiniz zaman “IPTAL SOSYAL PAKET” yazıp 5555’e göndererek çıkabilirsiniz. Sosyal paket fırsatından yeniden yararlanmak istediğiniz de ise “SOSYAL PAKET” yazıp 5555’e kısa mesaj yollamanız yeterlidir.

Arkadaşlarınla Paylaş
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.