Bedava İnternet

Vodafone Hediye 10 GB Nasıl Yapılır?

Vodafone Hediye 10 GB Nasıl Yapılır?

Vodafone sunmuş olduğu bedava internet seçenekleriyle, her kullanıcısını düşünen bir tavır sergiliyor. Aynı zamanda da ek olarak sunulan bu hizmetler, hat sahiplerinin daha etkili bir iletişim sürecine girmelerinin en büyük nedeni olarak görülebiliyor. Müşterilerinin en sık talep ettiği yüksek GB oranı ve makul ücretler olarak gündeme geldiğinden ötürü; Vodafone çalışmalarını bu şekilde yürütebiliyor. Vodafone hediye 10 GB internet nasıl yapılır biçimindeki sorulara da yanıt verme konusunda gayret gösteriyor.

Vodafone Saçma Güzel Tarifeleri

Vodafone gençleri de unutmayarak, onların gereksinimlerini karşılayacak paketleri sunmasıyla da öne çıkan bir hizmet vermektedir. Gençleri ilgilendiren Saçma Güzel tarifeleri, internet konusunda sıkıntı yaşayan gençlerin, bu problemlerine çözüm üretmektedir. Aynı zamanda da hediye internet seçeneklerinin de yaygın olduğu bir paket olarak bilinmektedir. Saçma Güzel 6 paketini tercih eden bir genç Vodafone kullanıcısının paketinde 6 GB internet yer almaktadır. Bu 6 GB’lık internet kullanım hakkının yarısı paket dahilinde yer alırken; diğer yarısı da hediye olarak tanımlanmaktadır. Bu suretle de Saçma Güzel tarifesinden yararlanan herkesin istediği gibi internete girme özgürlüğü de ortaya çıkmıştır.

Vodafone içerisinde değerlendirilen ve sadece gençlere hizmet veren Vodafone Saçma Güzel tarifesinden yararlanmak adına faaliyete geçecek olan kullanıcıların 7-26 yaş aralığında olması gerekmektedir. Aynı zamanda da herhangi bir kurumsal hat olarak tanımlanmaması gerekmektedir. Sadece internet üzerinden kullanımı gerçekleştirilen bu tarifeden yararlanmanın etkileri her zaman fazla olacaktır. Vodafone Saçma Güzel Online paketlerinden yararlanacak olan kullanıcıların, keyifli internet faaliyeti de ortaya konulabilecektir.

Vodafone Saçma Güzel kampanyası içerisinde var olan tarifelerden faturalı ya da faturasız hatlar rahatlıkla yararlanabilmektedir. Kullanıcılara tam olarak hitap edecek paketleri bu kampanya içerisinde bulabilmeleri söz konusudur. Örnek vermek gerekirse Vodafone Saçma Güzel 10 adlı paketi kullanacak olan gençlerin; 10 GB internet kullanımı söz konusu olacaktır. Bu internetin 5 GB’ı hakka tanınan miktar olarak görülecek, geri kalan 5 GB ise hediye olarak ifade edilecektir. Bu paketin alımını gerçekleştirdikten sonra da Vodafone Yanıma uygulamasına giriş yapmak gerekecektir. Bu uygulama içerisinde Instagram, Müzik ya da Gamer Video tercihlerinden birini yapmak da gerekecektir. Seçilecek olan unsurun internet paketini etkilememesi de bu paketin avantajları arasında yer almaktadır.

Vodafone’a Hoş Geldin Hediyesi 12 Ay Boyunca Aylık 1 GB

Vodafone faturalı hatta geçiş yapan ya da yeni faturalı hat alan tüm kullanıcılara hediye internet desteği sunuluyor. Vodafone ilk andan itibaren kullanıcılarına uygun tarifeleri sunmasıyla bilinse de hediyeleriyle de bu durumu destekliyor. Faturalı hat alan ya da geçen kullanıcılarına 1 yıl boyunca her ay 1 GB internet imkanı sunuyor.

Vodafone kapsamında gündeme gelen Vodafone hoş geldin kampanyası içerisinde bedava internet kazanma yöntemi son derecede kolay bir biçimde gerçekleştiriliyor. Gerek Vodafone Yanımda uygulaması gerekse de kısa mesaj yöntemiyle bu paketten yararlanmak gerçekleşebilecek hale gelebiliyor. Vodafone kampanyasından kısa mesaj yoluyla faydalanmak isteyen kullanıcıların “HOSGELDİN1GB” yazarak, 7000’e göndermeleri gerekmektedir. Bu işlem tamamen ücretsizdir. Bu hediye internetten Vodafone Yanımda uygulamasıyla yararlanmak isteyen kullanıcıların ek paket alma seçeneği doğrultusunda ortaya çıkan internet seçeneğinden yola çıkmaları gerekmektedir. Kampanyaya katılmaları halinde de aylık 1 GB internet olarak adlandırılan kısma taleplerini iletmeleri yeterli olacaktır. Böylelikle kampanyaya katılım göstermeleri mümkün olacaktır.

Vodafone bünyesinde yer alan hoş geldin hediyesinin tanımlandığı andan itibaren kısa mesaj yoluyla bildirim gönderilecektir. Bu bildirim sonrasında hat sahiplerinin hediye internetlerini kullanmaya başlayacakları ifade edilebilmektedir. Her 1 GB internet hediyesi bir fatura dönemi süresince kullanılabilmektedir. Kullanılmaması halinde de devredilebileceğine dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Arkadaşlarınla Paylaş
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.