Bedava İnternet

Türk Telekom Kaç GB Bedava İnternet Alınır?

Türk Telekom Kaç GB Bedava İnternet Alınır?

Türk Telekom Kaç GB Bedava İnternet Alınır?

Operatörler taraflarına müşteri çekmek için değişik ve yaratıcı paketler ve kampanyalar geliştirirler. Bu kampanyalar genellikle internet baz alınarak yapılır. Bedava GB vererek müşterilerini kendilerine ve kampanyalarına çekmeye çalışırlar. Hafife almayın, işe yarayan bir formül bu. Birçok kişi; buna bizlerde dahiliz, internet kampanyalarından yararlanmak istediği için operatör değiştirir veya aralarında seçim yaparlar. Günümüz teknolojisinde çağın vazgeçilmez harikası internet olduğundan ve biz de bu interneti her yerde kullandığımız için doğal olarak operatörler şirketleri, internet üzerinden müşteri kazanmaya çalışıyorlar. Bunlardan birisi de tabiki Türk Telekom. Peki size Türk Telekom’u seçtiren, bedava internet fırsatı sunan uygulamalar ve tarifeler neler? Gelin bir göz atalım.

Türk Telekom Yükleme Şenliği Kampanyası

Türk Telekom kullanıcılarının tarifelerinin aylık süresinin dolduğuna sevindikleri bir durum. Türk Telekom mağazalarından yapacağınız 40 TL yüklemeye günlük 10 GB, 50 TL yüklemelere haftalık 10 GB, 100 TL ve üstünde yüklemelerde ise aylık 10 GB kazanma şansınız var. Harika değil mi! Yüklediğiniz para karşılığında 10 GB internetiniz oluyor. Bu kadar GB ile doyasıya video izleyebilir, internette paylaşım yapabilirsiniz. Fakat kötü bir haberim var. Bu kampanya sadece 1 ay sürmüş ve artık geçerli değil ama yeni yılda yenilenmeyeceği ne malum… Bekleyelim ve görelim.

Türk Telekom Sil Süpür Kampanyası

Hadi gelin oyun oynayalım ve bedava GB kazanalım! Var mısınız? Türk Telekom’un haftalık uyguladığı size özel hediyeleri kazanmak çok kolay. Sadece internetten de değil; sınırsız konuşma, Muud Premium üyeliği ve daha fazlasını kazanmanız mümkün. Tek yapmanız gereken Türk Telekom Online İşlemler uygulamasını indirmek… Üyelik girişini yapın ve oyun oynama keyfi başlasın. Kazandığınız GB’i ve daha fazlası kullanmanın tadını çıkartın. Sil Süpür hediyeleri, her çarşamba ya da cuma günü saat 06:00’a kadar yenilenir. Böylece bir dahaki hafta tekrar oyunu oynayabilir, fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Eğer Sil Süpür gününden faydalanmak istiyorsanız Türk Telekom Online İşlemler uygulamasının size bildirim göndermesine izin verin. Oyunu oynadıktan sonra kazandığınız GB, SMS ile size haber verilecektir. Bu SMS’den sonra GB’lerinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom E-Fatura Kampanyası

Fatura bilgilerinizin e-mail adresinize gelmesinden 1 GB internet kazanabileceğiniz hiç aklınıza geldi mi? Bu sayede kağıt israfını engelleyip hem de doğayı koruyacağınızı biliyor muydunuz? Bu kampanyanın fırsatlarından yararlanmanız için tek yapmanız gereken; “1 GB e-mail adresiniz” 3008’e göndermek. Yani; 1GB emailadresim@xxx.com. İşlemi tamamladıktan sonra faturanız evinize değil mail adresinize gönderilmeye başlayacak ve bir hafta boyunca geçerli olacak 1 GB internetinizi kullanma fırsatını yakalayacaksınız. Bu kampanyaya sadece bir kez katılma hakkınız var. Sadece 1 kere 1 GB kazanma hakkınız var ve diğer aylarda böyle bir fırsatınız olmayacak ama doğayı güzelleştirmek için bir adım atmış olacaksınız. Hem e-fatura postadan daha pratik bir yöntem.

Türk Telekom ArayanıBil Plus Kampanyası

Size yapılan aramaları kaçırmak istemiyor aynı zamanda da bedava internet kazanmak istiyorsanız fırsat kapınızda! Türk Telekom‘un size sunduğu bu ücretli servisine üye olduğunuzda 1 GB internetiniz oluyor. Eğer ArayanıBil Plus kampanyasına aylık üye olursanız haftalık 1 GB, yıllık üyelik yaparsanız aylık 1 GB internet kazanacaksınız. Bu kampanyaya aylık üye olmak isterseniz; PLUS yazıp 7065’e SMS yollayabilirsiniz. Yıllık üye olmak isterseniz de yine PLUS yazıp 70662ya SMS yollamalısınız.

Size Türk Telekom’un en uygun, GB kazandıran ve avantajlı kampanyalarını ayrıntılı anlattım. Bedava interneti bu kampanyalar sayesinde alabilir ve gönlünüzce kullanabilirsiniz. Artık karar tamamen size ait. Bakalım hangisi galip gelecek!

 

 

Arkadaşlarınla Paylaş
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.