Bedava İnternet

Turkcell Bedava İnternet Ocak 2024 Kampanyası

Turkcell Bedava İnternet Ocak 2024 Kampanyası

Turkcell Bedava İnternet Ocak 2024 Kampanyası

Cep telefonlarımızda en çok interneti kullanırız. Mesajlaşmak, konuşmak, görüntülü konuşmak, oyun oynamak, fotoğraf paylaşmak, yazı paylaşmak vb. herşeyi internetli uygulamalar sayesinde yapabiliyoruz. Bu nedenle de çok sık internet tüketiyoruz. Bu kadar çok internet tüketimine ise biraz bedava internet kazanmak herkesin isteyeceği şeydir. Turkcell de en kaliteli operatör şirketi olma becerisini koruyarak Ocak 2024’de bedava internet kampanyası yapmaya başladı Turkcell bedava internet ocak 2024 kampanyası oldukça ses getiren ve çok fazla katılım olan bir kampanya oldu. Birçok insan bedava internet kampanyasına katılabilmek için operatör firmasını bile değiştirdi. Çünkü akıllı cep telefonu olan birinin çok yoğun internet kullanmaması neredeyse imkansız. Yaşadığımız çağ dijital çağ olarak adlandırıldığı için her alanda internetin sık kullanımını görebiliriz. Aldığımız paketlerdeki interneti hızlıca bitirdiğimiz için ek internet paketlerine başvuruyoruz. Bu şekilde de internete çok fazla ödeme yapıyoruz. Fakat Turkcell bedava internet kampanyası sayesinde artık sürekli interenete fazla para ödemeye gerek kalmadı.

Turkcell faturalı ve faturasız hatlarda bedava internet dağıtma kampanyası başlattı. Birçok farklı gb seçeneklerinde internet kişinin cep telefonuna hızlıca yüklenebiliyor. Her geçen yıl yenilendikçe Turkcell’in internet kampanyaları da yenilenmekte. Hem internetin hızı ve kalitesi artıyor hem de bedava internet kampanyaları çoğalıyor.

Turkcell, web sitesi üzerinden yeni hat alan kişilere özel olarak 8 gb hediye internet veriyor. Bu hak yalnızca yeni hat almayıp numarasını da Turkcell’e taşıyan olursa aynı şekilde geçerli. İnternet üzerinden aldığınız hat, hediye internet paketiyle beraber kapınıza kadar teslim ediliyor.

Turkcell Hediye İnternet Kampanyaları

Eğer yeni Turkcell abonesi iseniz Turkcell bedava internet ocak 2024 kampanyası tam size göredir. Bu kampanyadan hattınız faturalı da olsa faturasız da olsa yararlanabilirsiniz. Turkcell’e yeni abone olan faturasız hat sahipleri için hem bedava hat hem de bedava internet veriliyor. Bu da hat fiyatlarının pahalı olduğu bir dönemde oldukça iyi bir kampanya! Yeni abonelere özel Turbo Fırsat ve Hoşgeldin paketleri oldukça uygun fiyatlı. 2020 internet kampanyaları seçenekleri ise şu şekilde; Turbo Süper Fırsat kampanyası 750 dk konuşmaya ek olarak 1 gb internet hediye ediyor. Fiyatı ise 39 Türk Lirası. Turbo Süper Fırsat 15+ kampanyası 1500 dakika konuşmaya ek 15 gb internet veriyor. Fiyatı 69 Türk Lirası. Son olarak konuşmayı sevenlere, iş adamlarına daha çok hitap eden kampanya ise 2000 dakika konuşmaya ek 20 gb internet hediyesi vermekte. Bu kadar avantajlı bir paketin ücreti de 75 Türk Lirası.

Daha çok öğrencilere hitap eden Hoşgeldin Turkcell bedava internet ocak 2020 kampanyası 500 dakika konuşmaya 1+1 gb bedava internet verirken fiyatı yalnızca 25 Türk Lirası. Hoşgeldin 2 gb paketi 50 dakika konuşmaya 2+3 gb hediye internet verirken fiyatı 27 Türk Lirası ve son olarak Hoşgeldin 3 gb kampanyası 500 dakika konuşmaya 3+3 gb hediye internet vererek fiyatını 30 Türk Lirasında bırakıyor.

Tüm bunların dışında Turkcell bedava internet veren uygulamalar da var. Bu uygulamalar; Fizzy, BİP, Turkcell Goller Cepte, Turkcell Salla Kazan, Turkcell GNÇ uygulaması, Turkcell App Market, Yaani arama motoru ve Turkcell dergi üyeliği olarak belirlenmiştir. Ayrıca Turkcell ile TV+ üyeliğine sahip olursanız da 5 gb mobil internet hediyesi kazanabilirsiniz. İstediğiniz, internetinizin bittiği, internetiniz olmadığında acil ihtiyacınız olduğu her an Salla Kazan yapabilirsiniz. Cep telefonunuzu salladığınızda uygulama size rastgele internet hediyesi verir. Bir haftalık süresi olan Salla Kazan 10 gb’a kadar internet hediye edebiliyor.

Arkadaşlarınla Paylaş
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 14 YORUM
  1. Caner dedi ki:

    Super olmuş Turkcell teşekkürler

  2. Zehra dedi ki:

    Güzel uygulama

  3. Selvi dedi ki:

    Güzel

  4. Oğuzhan dedi ki:

    Süper olmuş teşekkürler

  5. burak erikli dedi ki:

    Guzelmiş

  6. Abdurrahman dedi ki:

    Çok güzel bir uygulama

  7. Abdurrahman dedi ki:

    Çok güzel bir uygulama yapanlardan razı olsun

  8. Abdurrahman dedi ki:

    Çok güzel olmuş

  9. Emre dedi ki:

    Süper olmuş turksel teşekürler

  10. Murat dedi ki:

    Güzelmiş bedava Internet

  11. Muray dedi ki:

    Güzel Turkcell bedava internet

  12. Son6 dedi ki:

    Harika çok güzel Turkcell bedava internet tesekkürler

  13. Emin dedi ki:

    Bu programı begendim

  14. Emin dedi ki:

    Güzel uygulama